Jump to content
fabrique2

Line bugged after Yama

Recommended Posts

Hello guys

 

With the Yama patch and the new line physics ive got some weird bugs present in the game

The first one is when the rod would follow the movement of the fish ( bite/swim) but the line doesnt react to these changes

On the pic below the bite alarm would indicate a bite but the line stayed slack until the point the fish started to swim away

This is on Geforce RTX 2060 card dont know if that matters

Thanks @Ragnarocek for the help
unknown.png

 

The second one, when fighting a fish the line breaks at the tip of the rod, tried it with both casting/carp/spinning rods this doesnt change the behavior of the line
unknown.pngunknown.png

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im playing on Geforce Now, no idea what hardware they use in their server park,  i can only see that the card is RTX 2060

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, fabrique2 said:

Im playing on Geforce Now, no idea what hardware they use in their server park,  i can only see that the card is RTX 2060

 

 

Ah, that is an important information... Thanks a lot...

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Ragnarocek said:

Ah, that is an important information... Thanks a lot...

Doubt it that the top of the line hardware would cause the line to break, never had an issue with it up until the yama update

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...